ציסטה בשחלה שלא נעלמת

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/01/2023 | 15:44 | מאת: מור

בת 34, ציסטה בשחלה ימנית 5 ס"מ 4 חודשים עברו הציסטה לא נפלה, ציסטה צלולה בפנעוח. האם אתה ממליץ ניתוח להוצאת הציסטה? האם היא יכילה להיות ממאירה? או עדיף עדין מעקב? אודה לתשובתך

07/01/2023 | 16:29 | מאת: מור

סליחה הציסטה בצד שמאל הערות: על ידי השחלה (מתחת לרחם) נצפה ממצא ציסטי צלול בגודל: 45*40*57 מ"מ. ללא נוזל דוגלס האם יש סיכוי שזה יפול? התלבטות לגבי ניתוח? והאם יש סיכוי שזה ממאיר? לנוכח הפנעוח

לפי התיאור הסיכון לממאירות קלוש ביותר ואם אין כאבים הייתי ממתין לפחות עוד ממספר שבועות

18/01/2023 | 02:10 | מאת: מור

תודה רבה על התשובה,, כמה זמן כדי להמתין? יש סיכוי שהיא תספג? ותעלם?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית