כאבים בעריה ובנרתיק. עצתך בבקשה.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/11/2022 | 18:37 | מאת: סמדר

שלום פרופסור בן אריה בינואר 2017 הוסרו שחלותיי בשל קרצינומה בשלב 1B, לא נזקקתי לטיפול נוסף. רחם נכרת הרבה קודם. אני סובלת מכאביפ חזקים באיזור החיצוני של הפות, הכאבים הם בבשר וגם בעצם, בנוסף לעיתים גם כאבים בנרתיק. הכאבים מתרחשים ללא מגע. כמו כן יש ריבוי דלקות בדרכי השתן בשנה האחרונה. ללא פעילות מינית. לא הייתי בביקורת זמן רב, והתור שלי רק באמצע דצמבר. האם עלי להקדים את הביקורת לדעתך? אולי בבית חולים אחר? רופא המשפחה שלי לא יכול לתת לי הפניה למרקרים, ואני קצת חוששת מהתפשטות הסרטן, כאבים גם בבטן ובאגן, למרות שעברו יותר מחמש שנים. אשמח לכל עצה שלך. תודה רבה!

מאחר והניתוח להסרת הגידול היה לפני 5 שנים, הוא היה בשלב מוקדם והכאבים שאת מתארת כלל לא אופיניים לגידול שחלתי ראשוני או שחוזר, להערכתי מהבחינה הזו את יכולה להיות רגועה אבל במידה והכאבים שאת מתארת משמעותיים , אז רצוי להיבדק בהקדם

05/11/2022 | 19:44 | מאת: סמדר

תודה רבה פרופסור בן אריה. אבדק בהקדם.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית