גוש בשפתיים החיצוניות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

17/10/2022 | 03:16 | מאת: ירדן

שלום רב, מזה כחצי שנה גיליתי מין גוש פנימי שאינו נראה לעין בשפתיים החיצוניות. מרגישים זאת רק בזמן המישוש והבליטה קצת זזה ואז חוזרת למקום יש לציין שהייתי אצל שני רופאי נשים הראשון רק הסתכל ואמר שאין כלום והד״ר השני אמר לי שזה המבנה האנטומי שלי וזה ושאפסיק לחפש בעיות כששאלתי למה זה רק בצד אחד ולמה זה זז נאמר לי שיש שם עורקים ושומנים וכולי.. אני עדיין לא רגועה. אני בתחילת ה20 לחיי האם זה מסוכן? ללכת לעוד בדיקה? להניח לזה וזה באמת טבעי? מאוד מפוחדת תודה רבה רבה

לאחר שנבדקת פעמיים ולא ראו ממצא בבדיקה, ברור שלא מדובר במשהו שאיננו מסוכן ובודאי אין שום סיבה לפחד לעיתים יש בלוטות מתחת לפני העור שלפעמים נחסמות ואז מעט גדלות אם ממשיך להציק אז פני לבדיקה נוספת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית