רחם גדול לאישה בגיל 58

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

04/10/2021 | 20:05 | מאת: דינה

שלום,דוקטור!אני בת 58.תמיד היה לי רחם גדול עם שרירנים רבים גדולים.אני נמצאת במעקב קבוע אצל רופאת נשים.כל 3 חודשים.כל פעם נעשה אולטראסאונד ונאמר לי שהשרירנים ללא שינויים והרחם גדול.בפעם האחרונה נעשה אולטראבאונד לפני 3 חודשים. היום עשיתי סיטי בטן בעקבות הבעיה אחרי ניתוח הבקע וראו רחם שגדל יחסית ל2017. האם בגיל שלי הרחם גדל אך ורק בשל תהליך ממאיר שבו? תודה רבה דינה

הסיכוי לממאירות מאד קטן אבל אם הרחם באמת ממשיך לגדול גם מספר שנים לאחר הפסקת הוסת אז כדי לשלול אפשרות נדירה של ממאירות מומלץ לשקול ניתוח

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית