השמטתי בטעות פרט חשוב

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/08/2021 | 23:19 | מאת: ליאורה

לדוקטור הנכבד בטעות נתתי את המינונים והשמטתי חלק חשוב On days 1, 8, 15, 22, and 29, carboplatin targeted at an area under the curve of 2 mg per milliliter per minute and paclitaxel at a dose of 50 mg per square meter of body-surface area were administered intravenously כך שאם אני מבינה נכון אמנם מקבלים מינון יותר קטן אבל מקבלים אותו כל שבוע כך שביחד זה יוצא גבוה .האם אני צודקת תודה רבה וסליחה על הטעויות .פשוט אני מאוד לחוצה

הטיפולים והמינונים שממליצים לך יעילים גם כנגד סרטן השחלה. גם אוקסליפלטין יעיל כנגד סרטן שחלה. נראה לי הגיוני לבחור בטיפול שיכלול קרינה לושט ויהיה מכוון לשני הסרטנים (מבלי להתעקש על ביופסיה של נגעים קטנים בבטן)

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית