בדיקות רפואיות........

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/05/2021 | 07:51 | מאת: ס

שלום, אשה בת 47 ללא ילדים שעברה 6 טיפולי פוריות עם הזרקות לבטן וכדורים, בגילאים 40 עד 41, עם מחזור קבוע כל 25 יום, ללא היסטוריה משפחתית של סרטן. אחת לכמה זמן צריכה לעשות בדיקת פאפ? האם יותר מפעם ב3 שנים? ובדיקה וגינאלית ? ובדיקת שד ? תודה

טיפולי הפיריון שעברת ככל נדוע אינם גורם סיכון לסרטן לכן מומלץPAP אחת ל 3 שנים ככל אישה אחרת בשל ספק עליה קטנה בסיכון לסרטן שד מומלץ בדיקת כירורג שד כל שנה וממוגרפיה פעם בשנתיים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית