msi-s.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

07/03/2021 | 17:40 | מאת: קורין

שלום רב, בבדיקה התברר שיש לי msi -s. האם ידועים לך על קיום מחקרים בארץ באזור המרכז, המיועדים לאנשים במצבי, שבהם מקבלים קיטרודה, גם לנשים עם התוצאה הנ"ל ? או מחקרים אחרים שמתאימים לתוצאה הנ"ל. תודה

בסרטן הרחם פברוליזומאב+לבטיניב מול כימותרפיה, כקו ראשון, בחולות סרטן רירית הרחם חוזר או מטסטטי (מרכזים: שיבא, רמב"ם, מאיר, וולפסון) בסרטן צוואר הרחם קו טיפול ראשון בפֶּמְבְּרוּלִיזוּמָאבּ (קיטְרוּדָה) עם פלטינום לעומת פלטינום ופלצבו לסרטן צוואר הרחם מתקדם, נשנה או גרורתי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית