דם בצואה סרטן צוואר רחם בעבר

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

28/01/2021 | 21:37 | מאת: נור

שלום לאמא שלי לפני שנתיים היה סרטן צוואר רחם , היא החלימה ומאז היא במעקב כל 6 חודשים , פט סי טי מלפני ששה חודשים יצא תקין , מזה חודש יש לה דם בצואה ( גושים דמיים ) ממה זה יכול לנבוע? מה היא צריכה לעשות ? זה יכול להיות הישנות של המחלה??

הסבירות להישנות המחלה מאד מאד קטנה לאחר שעברו הרבה שנים אם קרינה היתה חלק מהטיפול ייתכן שהדימום קשור לתופעות לוואי של הקרינה בכל מקרה מומלץ לפנות לבדיקה

30/01/2021 | 17:04 | מאת: נור

היא כן טופלה בקרינה בזמנו לפני שנתיים , יכול להיות שיופיעו תופעות לוואי כאלו פתאום אחרי שנתיים מאז שטופלה בקרינה?

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית