חיסון נגד קורונה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

28/12/2020 | 11:17 | מאת: גליה

שלום, אני מקבלת טיפול כימותרפי, ומעוניינת להתחסן נגד קורונה. את הטיפול האחרון עברתי לפני כעשרה ימים. הבנתי כי לפני קבלת החיסון, עלי לעבור ספירת דם ולוודא כי הספירה תקינה בטרם קבלת החיסון. אבל-במקביל, ושבועיים לאחר הטיפול האחרון-עלי גם לעבור בדיקת פט סי טי.(בעוד מס' ימים). האם במקרה כזה עלי גם להמתין זמן מסויים לאחר בדיקת הפט סי טי, בגלל החומרים שיוזרקו לי בבדיקה (החומר הרדיואקטיבי, והיוד) בטרם קבלת החיסון? תודה על כל מידע בעניין זה.

לא אמורה להיות כל השפעה או עיכוב בקבלת חיסון לקורונה בשל בדיקת ה PET-CT

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית