הריון לאחר כימותרפיה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/05/2005 | 23:25 | מאת: liram1977

השאלה שלי היא , האם אני יכולה ומתי להיכנס להריון לאחר טיפול כימותרפי? אני סיימתי טיפול באדריאמיצין וציספלטינום לפני חצי שנה לאחר שגרורות התפשטו לשחלה ימנית , לבטן ולמעי. הגרורות נכרתו וכך גם השחלה הימנית. הגידול הראשוני היה הפטוסלולר קרצינומה של הכבד. כיום לאחר סיטי , נראה שגם הכבד נקי וגם שאר איזור החזה , הבטן והאגן. אני מקבלת מחזור סדיר כבר שלושה חודשים. תודה מראש

09/05/2005 | 22:58 | מאת: ד"ר אילן אטלס

כעיקרון אנו חושבים ששנתיים הם זמן סביר אבל הנכון הוא לכנס צוות מולטי דיסציפלינרי שכולל גינקו אונקולוג אונקולוג רופא פוריות רופא משפחה ואת המשפחה כמובן ולדון בכל האספקטים בכוללים את התחזית האונקולוגית מאידך לעומת רצונך להרות זהו נושא חשוב מאין כמוהו ולכן בצעתי בקשי יעוץ צוות

12/05/2005 | 01:16 | מאת: liram1977

ואם קרה ואני בהריון כבר עכשיו שעדיין לא חלפו שנתיים , אלא רק חצי שנה? האם יכולה להיות לזה השפעה על העובר ו/או עלי? לא ציינתי בהודעה הראשונה שאני בת 27 , את המחלה גילו בגיל 23. ושוב תודה מראש.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית