שאלה דחופה בעניין דליפת דתן

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

17/05/2020 | 06:46 | מאת: המודאגת

לפני כשבוע עברתי קוניזציה על ידי לולאה חשמלית. לאחר הטיפול סבלתי מדימום משך כ3-4 ימים. בהמשך הפכה ההפרשה לחומה והיום כשקמתי בבוקר שמתי לב שיש רטיבות משמעותית של שתן שעבר את הפד לתחתונים.אני חושבת שיש דליפה קבועה של שתן כי הפד תמיד רטוב בהפרשה חומה. אני מבינה שהניתוח בוצע ברשלנות ופגע בשלפוחית השתן. אני מזועזעת שבדיקה אבחנתית גרמה לי לפגיעה חמורה בבריאות. איזה מה עלי לעשות?

אם יש חשש לדליפת שתן , צריך לעבור ברור בהקדם על מנת לאשר או לדחות את החשד לנזק ולפי התוצאה להחליט על צורת הטיפול

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית