דלקת באגן ?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

26/03/2020 | 12:56 | מאת: אורית

שלום, לפני מספר חודשים סיימתי טיפול בכימותרפיה, ומקבלת עכשיו אבסטין. לפני כן, עברתי ניתוח של הסרת כל אברי הרבייה, כולל צוואר הרחם, ואומנטום. כעת אני סובל מכאבים שהתחושה שלי כי הם באגן, עצם הזנב, כן הירכיים, שלפוחית השתן, והחלחולת. ה - crp וה - esr מוגברים, ובבדיקת שתן, הלויקוציטים - 250, כבר די הרבה זמן, ולסירוגין, והתרבית שלילית. האם יכול להיות שיש לי דלקת באגן, למרות הוצאת אברי הרבייה ? תודה

דלקת אגן טיפוסית לא אפשרית ללא רחם אבל דלקת אחרת שמקורה באיברים אחרים כשלפוחית השתן ובמעי אפשרית במידה וכאבים משמעותיים או חום מומלץ ברור ובכלל זה לשקול CT

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית