ממצאים אגניים סולידים,

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/12/2019 | 19:20 | מאת: יפעת

מבקש לשאול: אימי בת 75 , ידוע על רחם שריריני שנים רבות, לאחרונה נמצא ממצא שחלתי בגודל 5 ו 7 ס"מ, ועוד כמה ממצאים סולידים קטנים יותר, וערכי AC-125 של 42 . כמו כן נוזל מעט באגן ורחם לא ניד. עשתה סיטי - טרם יש תשובה, אך כבר נישלחה לגניקולוגיה אונקולוגית ובקשה להתכונן לניתוח דחוף בחודש הקרוב. אנא הסבר לי בבקשה במה חושדים? אני מבינה שהסיכוי שמדובר במשהו ממאיר ? לאיזה כיוון בקשה? חשוב לנו להיערך בהתאם בבקשה עזרתך?

לצערי אונם חשד לממצא ממאיר שיכול להיות קשור לשחלות או למקור אחר אבל רק בניתוח יוכלו לדעת בודאות האם ממאיר ומה המקור ובהתאם לתוצאות הניתוח והבדיקה הפתולוגית יהיה ניתן להחליט האם דרוש טיפול נוסף

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית