עוד שאלה אחת בבקשה ממך תודה מראש

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

23/12/2019 | 10:02 | מאת: ליאן

פרופ נכבד, אני מאד חרדתית ומפחדת כי הכאבים בבטן תחתונה שמקרין לגב ומעיר אותי בלילה לא נעים. היום הרופא רשם: ממצאים: PV רחם בגודל רגיל נייד חופשי ללא ממצא משושי בטפולות או בדוגלס ללא רגישות בעת הבדיקה.PS צואר מאורך סגור שוללת דמם לדני • MENOPAUSAL SYMPTOMS :אבחנה. השאלה שלי האם בבדיקת ידנית שהכל בסדר יכול להתגלות חס וחלילה באולטראסאונד גידול סרטני שבבדיקה ידנית לא מזהים? זה נדיר או שיכול לקרות? סליחה מראש על כל השאלות והמון תודה לך מקרב לב.

23/12/2019 | 10:42 | מאת: ליאן

הרופא ציין שלא מוכן להשקיע 8 דקות כשיש מכונים שגם אצלם האולטראסאונד יותר טוב ומדוייק מאשר אצל הרופאים שהוא בסיסי . אצלם זה נערך חצי שעה בערך. דעתך? לחוצה נורא.

רב הסיכויים שאין לך כל סיבה לדאגה אבל לא ברורה ההתיחסות והתשובה שקיבלת גם אולטרסאונד של 2 דקות יכול מאד לעזור ולהיות בדיקה משלימה טובה לבדיקה שתיארת

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית