טיפול במטוטרקסט למולארי

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/12/2019 | 18:30 | מאת: אודליה

שלום, אני מטופלת במטוטרקסט אחת לשבוע בשל הריון מולארי. בהתחלה בכל שבוע הייתה ירידה בבטא של בין 50 ל60 אחוז, עד לערכים נמוכים מאוד, ועכשיו כבר 3 שבועות ברצף הבטא נשארת על 1. מבחינת דיוק המעבדה הסבירו לי שהיא מזהה מ0.09, ונשים אחרות באותה מעבדה כבר קיבלו תוצאה של 0. האם יכול להיות ש1 הוא המינימום שאליו אני יכולה להגיע (שזה נחשב איפוס עבורי)? יש שוני בין תוצאה של "איפוס" אצל נשים שונות? תודה מראש על המענה

05/12/2019 | 18:50 | מאת: אודליה

רק להדגיש שהבטא בעבר כבר הגיעה ל8 והתחילה לעלות שוב עד 31 ולכן הרופא קבע שהטיפול ימשיך עד "איפוס" ואז זריקת קונסולידציה. אז חשוב לי להבין האם יכול להיות ש1 זה איפוס מבחינתי

את יכולה להירגע 1 זה כמו אפס

לדעתי ערך קבוע של 1 כמוהו כשלילי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית