שלום יש לי בבקשה שאלה בקשר לתוצאות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/09/2019 | 12:51 | מאת: אלונה

שלום, עקב חשש לשחלות פוליציסטית נשלחתי לבצע בדיקות הורמונליות,בנוסף עשיתי בדיקות של מרקרים ca125 היה 46.7 . Ca 19-9 היה 46.5 נשלחתי לאולטרסאונד בטן שהראה כבד שומני. לאחר מכן נשלחתי לסיטי בטן שהתשובות היו: בלוטות מזינטריאליות בקוטר 9 מ''מ בבטן ימנית תחתונה, נראה מוקד היפרדנסי הטרוגני בקוטר 15 מ''מ בשחלה שמאלית, רחם מעט מוגדל. האם זה יכול להיות משו ממאיר?

לפי הנתונים הסיכון לממאירות קלוש מומלץ לחזור על הבדיקות בעוד מספר שבועות

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית