סתירה בין שתי בדיקות פיפל

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

27/08/2019 | 00:29 | מאת: NAYA

שלום לאחותי בת 49 רחם מאוד שרירני בשלושה חודשים אחרונים היה לה דמם קל לאחר מחזור. הדמם פסק. נשלחה בדיקת פיפל בקופת חולים שממצאים שלה היו COMPLEX HYPERPLASIA WITH ATYPIA AND FOCUS OF WELL DIFFERENTIATED CARCINOMA לאחר חודש בוצעה בדיקת פיפל נוספת בבית חולים שהממצאים שלה היו Proliferative endometrium T84000 M79310 אילו בדיקות נוספות ניתן לבצע כדי להבין מהו המצ"ב של הרחם תודה רבה

אין ברירה אלא להתיחס לחומרה ולהבין שנמצא מוקד של קרצינומה שמחייב המשך טיפול למרות הפיפל השני שיצא תקין ולא ברור לי למה עשו אותו

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית