אשה בת 75,האם יש לי סרטן בשחלות? יש לי כאבים והפרשה חומה.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

13/07/2019 | 00:48 | מאת: יעל אור

אני בת 75, ואחותי נפטרה מסרטן שחלות, אני הוצאתי שתי שחלות ונשארה לי שארית שחלה. מזה חצי שנה אני עם כאבים בבטן תחתונה מימין ושמאל, הבטן נפוחה, ואחרי בדיקה גיניקולוגית וגינלית הפרשה חומה. אני חוששת שיש לי סרטן בשחלות. מה עלי לעשות. למי לפנות ואילו בדיקות לעשות. האם ההפרשה הזו בגילי יכולה להעיד שיש/ לי סרטן.

מומלץ לפנות לרופא נשים ולבצע בדיקת אולטרסאונד נרתיקי של הרחם והשחלות ובהתאם לתלונות ולממצאים להמשיך ברור בנוסף חשוב לברר האם אחותך עשתה ברור גנטי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית