בדיקות פאפ וקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/04/2019 | 19:44 | מאת: אסנת

אני 29 שנים אחרי קוניזציה, לפני כחודשיים עשיתי בדיקת פאפ ולא היה כל כך בסדר ונשלחתי לקולפוסקופיה. לפי הממצאים שלהם בסופו של דבר, כתבו לי המלצה לקוניזציה. לא עשיתי עם זה שום דבר עד לפני חודשיים שעשו לי שוב בדיקת פאפ לאחר שהבאתי לרופא את הממצאים שיש לי מהקולפוסקופיה. בבדיקה האחרונה שעשיתי הממצאים היו הפוכים לגמרי ואני לא יודעת כמה זה משפיע אבל בזמן בדיקת הפאפ, הייתה לי גם דלקת בנרתיק שקיבלתי באותו מעמד, טיפול עבורה. אשמח להמלצה מה עלי לעשות הלאה

אם הומלץ קוניזציה אז אפילו ש PAP חוזר תקין לרב מומלץ להתקדם להליך שהומלץ

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית