סרטן צוואר רחם שלב 2 ב

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

12/02/2019 | 21:56 | מאת: נור

שלום לפי תוצאות הפט סי טי יש לי סרטן צוואר רחם, לא נאמר בתוצאות שיש קליטת fdg בפרמטריום אך הרופא שלי דירג המחלה שלי שלב 2b כי לפי הבדיקה שבוצעה על ידו נצפו פרמטריום תפוסים , השאלה שלי למה אין קליטה בתוצאות הפט סי טי בפרמטריום אם הרופא קבע שיש התערבות לפרמטריה לפי בדיקתו, אכן יכול להיות התערבות לא גדולה של הפרמטריה שלא נצפתה בפט סי טי????

קליטה של FDG בפרמטריה זה אומר שהבדיקה תואמת את זו של הרופא שמדובר בשלב 2B

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית