כאבי בטן במשך הטיפול בדוקסיל

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

01/09/2018 | 19:07 | מאת: מלי האוהבת הכי

שלום רב. אמא שלי לאחר הישנות של סרטן שחלות. בגלל חזרה מהירה יחסית הוחלף הפרוטוקול לדוקסיל אחת לחודש. אנחנו לאחר טיפול שני לפני שלישי.אולטרסאונד בטן מלפני שבועיים נקי. אבל אמא סובלת לכל אורך הזמן מכאבי בטן.לעיתים שלשולים וכאבים מפושטים בבטן. בטקסול וקרבו כאבה לה הבטן חמישה ימים אחרי הטיפול.עכשין כואב לה ברצף. מה דעתך?האם נורמלי? תודה רבה לך ויישר כוח על עבודת הקודש

ייתכן שהכאבים קשורים לטיפול, אבל אם כאבים נמשכים ייתכן וצריך גם לבצע CT או PET-CT

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית