אקטרופיון וכאב בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

31/08/2018 | 12:21 | מאת: נויה

היי, לאחר פטריה ממושכת וטיפול מוצלח בה אני ממשיכה לחוש אי נוחות בקיום יחסי מין ודימום קל. לאחר בדיקת פאפ, std ומשטח וגינלי תקין הרופאה שלי אבחנה לי אקטרופיון. ואמרה שהאי נוחות והדימום נובעים כתוצאה מכך. האם הגיוני שאני חשה כאב קל וצריבה כתוצאה מהאקטרופיון? אני בת 26 ולפני הריון ומתלבטת האם כדאי לבצע צריבה. תודה על המענה:)

אקטרופיון זה מצב נורמלי שיכול לגרום לדימום קל בעיקר לאחר יחסים אבל אין כל קשר בינו לבין כאבים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית