Bhcg בגבול הנמוך - מה המשמעות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

26/06/2018 | 23:14 | מאת: שאלה

שלום, באמצע שנות ה30, אין סרטני שד/שחלה במשפ׳. פניתי למיון עקב כאבי בטן, במכתב שחרור נכתב ״bhcg בגבול הנמוך״, ערך בבדיקת דם: 0.5>. בוודאות לא בהריון. יש סימפטומים שמקריאה יכולים לאפיין סרטן שחלה, מאידך צליאק ומעי רגיז הרבה שנים... מה המשמעות של תוצאה זו? האם במצב תקין לא אמור להימצא הורמון זה בגוף כלל? האם עלול לרמז על סרטן שחלה? תודה וסליחה על האורך

בדיקת ההריוןם למעשה שלילית (ערכים נמוכים מאד של ההרומון יכולים להיות באופן נורמלי בדם) ומכיון שגם עשו לך אולטרסאונד ולא היה ממצא חריג , אז בודאות אין לך סרטן שחלה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית