הסיבה לעיכוב קבלת התשובה

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

19/02/2018 | 15:32 | מאת: דינה

שלום פרופסור בן אריה! בחודש וחצי האחרון אני כנראה הפעילה ביותר בפורום שלך. לצערי הרב הבעיה שלי לא נפתרה.אזכיר:בתחילת ינואר דימום-שנה ושבוע אחרי ההפסקה.נלקח פיפייל-לא מספיק ריקמה . ב25.1.2018(3 שבועות מהדימום הקודם)שוב היה דימום קל ושוב נלקח פיפייל ועד עכשיו אין תשובה של פטולוגיה. הייתי אצלך במרפאה ונמצא אך ורק רחם שרירני עם רירית 6 מ"מ. הפיפייל הראשון היה מוכן תוך שבועיים.האם יתכן הסיבה האפשרית לעיקוב בתשובה היא קושי בקביעת אבחנה ?פשוט להיות במתח חודש וחצי זה ממש לא אנושי... שתי ביופסיות נלקחו ברמז ברחובות. אשמח לתגובתך, תודה

20/02/2018 | 16:44 | מאת: דינה

הכי מצחיק שבעבר נאמר לי שפיפייל שולחים לקרית המדע לפאטולאב או אל אי אם.היום נאמר לרופא המשפחה שבכלל הבדיקה נשלחה לקפלן.איך ניתן לדעת איפה הבדיקה נמצאת ומדוע עד עכשיו אין תשובה? תודה

קשה לי לחוות דיעה מדןע התשובה מתעכבת אבל אין ברירה אלא עוד סבלנות ואני בטוח שהתשובה תהיה בסדר

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית