שאלה דחופה.הדימום יתחזק

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

06/01/2018 | 21:17 | מאת: דינה

שלום,פרופסור! יש לי עוד שאלה דחופה. הדימום אצלי התחיל ביום חמישי בלילה.היו ממש כתמים.אתמול היה זרם חלש. כרגע הדימום ממש התחזק.כל שעתיים אני צריכה להחליף תחבושת.האם זה דבר נורמאלי ואמור להיות דומה למחזורים שהיו בעבר?או שכדאי לפנות למיון? תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות. בברכת שבוע טוב, דינה

07/01/2018 | 13:03 | מאת: דינה

הדימום נמשך גם היום והיום בבדיקת אולטראסאונד הופיעה ציסטה פשוטה של 4 ס''מ. האם ציסטה בגודל כזה בגיל מעבר דורשת בירור?מרקרים? עד כמה המצב הוא חמור? תודה.

07/01/2018 | 13:57 | מאת: דינה

אסטרדיול-740 LH-3.9 FSH-9.9 פרוגסטרון פחות מ-2. מהי משמעות הבדיקות? תודה רבה.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית