גולה בפות, דחוף ביותר!

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

19/09/2017 | 21:19 | מאת: גולה בפות

לפני כמה זמן הבחנתי במין גולה פנימית בפות, הגולה היתה קטנה ולא ייחסתי לכך חשיבות. עם הזמן, הגולה גדלה לי ואינני יודעת מה לעשות... האיזור יותר בולט וורדרד... אני בת 14 (עוד לא קיבלתי מחזור ולא קיימתי יחסי מין) אני לחוזה מאוד מהעיניין וחוששת שזה עסק רציני, אשמח לתשובה במיידית. תודה רבה.

לא נשמע מדאיג אבל אם לא נעלם מומלץ לפנות לבדיקה

04/02/2018 | 09:38 | מאת: רונה

הבת שליבת 21 נמצאת במזרח. היו לה כאבי אוזניים והיא קיבלה מבית החולים המקומי אנטביוטיקה. לאחר יומים היא הרגישה גולה בפות? האם יש קשר? מה עליה לעשות? תודה רבה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית