גולה-גוש בפות -ממש מציק וכואב

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

13/07/2017 | 00:00 | מאת: אנונימית

לפני כמה ימים הבחנתי שוב באזור המפשעה שיש לי מין גולה כזאת מין גוש שהצטבר שם זה ממש לא נוח לי ממש כואב לי כשאני יושבת או הולכת לא מצליחה לגעת בזה כבר ואני רק בת 15 אני לא יודעת מה לעשות לא דיברתי על זה עם אף אחד אני מפחדת שזה משו רציני לפני בערך חודש אולי יותר זה היה ליי קצת פחות מציק וכואב אבל היה לי גם באותו מקום גולה והיא נעלמה לבד אלרי כמה ימים לפי מה שזכור לי ועכשיו זה שוב כבר כמה ימים וזה כאילו מחמיר וכואב יותר אני לא מצליחה זה מציק לי בהכל אני רק רוצה לדעת שזה לא משו חמור ואם זה ילך לבד כמו פעם שעברה ומה זה כי הפעם זה יותר קשה מהפעם הקודמת אני ממש סובלת מזה..

קרוב לודאי מדובר בזיהום של בלוטה , אבל אם לא עבר וכואב פני לבדיקה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית