מחקר בהמשך טיפול באבסטין.

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/07/2017 | 09:29 | מאת: טל

ד"ר אלון בן אריה שלום. תודה רבה על תשובתך. היכן אפשר לקרוא על המחקר הגדול שבוצע בהמשך לטיפול באבסטין?

Efficacy and Safety of Bevacizumab-Containing Therapy in Newly Diagnosed Ovarian Cancer: ROSiA Single-Arm Phase 3B Study. Oza AM1, Selle F, Davidenko I, Korach J, Mendiola C, Pautier P, Chmielowska E, Bamias A, DeCensi A, Zvirbule Z, González-Martín A, Hegg R, Joly F, Zamagni C, Gadducci A, Martin N, Robb S, Colombo N.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית