רחם מוגדל מאד עם תהליכים היפודנסים הטרוגנים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

16/06/2017 | 07:20 | מאת: אלמונית

בבדיקת US בטני ואגן בטן תחתונה התגלו שרירנים עם הסתידויות גסות בתוכו, רחם מוגדל, גודל 2 שרירנים כ 9 ס"מ, כמו"כ נרשם בתוצאות הבדיקה עם תהליכם היפודנסים הטרוגניים. והפניה למומחה ולייעוץ גיניקולוגי - בקשתי המלצות למומחה בתחום, הסבר לתופעות הנ"ל, מה מומלץ לעשות במקרים אלה? מידת הדחיפות ואופן הטיפול.

קרוב לודאי שמדובר ברחם שרירני בלבד שאיננו דבר מסוכן כלל ולכן לא דחוף על מנת לתת יעוץ מסודר וגישה טיפולית יש צורך להכיר את כל הנתונים של גילך, האם גורם לדימומים או כאבים ועוד בכל מחלקה גינקולוגית יש מומחה לנושא שאפשר להתיעץ עימו

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית