קוניזציה בזמן מחזור האם לבטל????? או לעשות?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

08/05/2017 | 15:27 | מאת: קוניזציה

שלום רב יש לי עוד כמה ימים קוניזציה וזה נופל על היום של הווסת... הרופא אמר לי שבכל זאת להגיע לעשות... שאין שום מניעה לעשות בזמן הווסת.. אני קצת חוששת מזה איך יראו משהו בזמן שאני מדממת.... אשמח לחוות דעת נוספת... תודה

לרב עדיף לדחות לא מחשש שלא יראו או או שהפעולה לא תצליח , אלא שלעיתים לא קרובות לאחר הפעולה ייתכן דימום שדורש טיפול וצריבה נוספת ואז אם הקוניזציה נעשית לפני או בזמן הוסת האישה לא יודעת אם הדימום הוא ויסתי או כתוצאה מדימום מצוואר הרחם

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית