גרד בפות-מה הסיכוי לסרטן

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

25/02/2017 | 16:07 | מאת: מיכל

יש לי כבר מספר שבועות גרד באזור הפות ובמפשעות. הוא ״נודד״ ממקום למקום- פעם בכיפה, פעם בפנים השפה החיצונית, ופעם במפשעה וכו׳. לא רואים שום דבר על העור- לא נגעים ולא אדמומיות. הלכתי לרופאה והיא נתנה לי משחה נגד פטריות עם הידרוקוטיזון. זה לא ממש עוזר. אני בגיל 40. מה הסיכוי לסרטן הפות? קראתי שהסימן הראשון הוא גרד ואני מאד מודאגת.

לאור זה שנבדקת וגרד הוא מצב מאד נפוץ וסרטן באיזור זה הוא מאד נדיר ומופיע לרב במבוגרות , הסיכוי לסרטן הוא אפסי

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית