דימום בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

31/01/2017 | 23:32 | מאת: שירז

שלום רב אני בת 25 ללא הריונות לאחר דימום בעת קיום יחסי מין עם בעלי, נגשתי לרופא נשים והתגלה אקטרופיון מדמם. שאלתי היא: האם אקטרופיון מדמם במידה ואני לא צורבת אותו והוא ממשיך לדמם בעת קיום יחסי מין זה אמור לעשות איזשהי בעיה בלהכנס להריון? זה אמור לפגוע בכניסה להריון הדימום בית קיום יחסי מין? אשמח לתשובה תודה רבה.

ברב המקרים אקטרופיון מדמם אינו מהווה בעיה רפואית וגם אינו מפריע להרות אבל מומלץ בדיקת PAP וקולפוסקופיה לודא שאמנם הכל תקין

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית