ארוזיה בצואר הרחם - סרטן?

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

11/01/2017 | 20:43 | מאת: סיוון

בת 37.לפני 4 שנים במהלך הריון היה לי דימום בכל פעם שנכנסתי לשירותים.. במאמץ.. בדיקת רופא וקולפוסקופיה גילו ארוזיה בדיקות תקינות. לאחר הלידה התחלתי לקחת גלולות הרמונט כמו כן ביצעתי מעקב ולקיחת בדיקות פאפ שיצאו תקינות. מזה שנה לא הלכתי לרופא אין לי דימומים כבר שנתיים ויותר והתופעה נעלמה. שאלותי: האם ארוזיה היא סרטן?.. אני רוצה להפסיק גלולות האם הארוזיה מושפעת מכך? תודה

ארוזיה איננה סרטן, זהו מצב טבעי לא מסוכן ולגלולות לרב אין השפעה על כך

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית