דימום בין מחזורים

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

05/02/2004 | 22:05 | מאת: בעל מודאג

שלום, אשתי בת 34 , משתמשת בהתקן כאמצאי מניעה. מזה כ-6 חודשים יש לה דימום חלש \ הפרשות עם דם בין המחזורים ולאחר קיום יחסים. בבדיקת רופא נמצא שההתקן יושב טוב , ונלקחה דגימה מצוואר הרחם. רצינו לדעת מה יכולה להיות הסיבה לדימום? האם זה סימן לסרטן ? האם קיימות סיבות נוספות? לתוצאות הבדיקה אנו אמורים לחכות כחודש ימים , אם יש סיכוי גבוה לסרטן , האם חודש זה זמן סביר? מחכים לתשובה מהירה (מאוד מודאגים...) תודה.

07/02/2004 | 05:15 | מאת: ד"ר אילן אטלס

הברור כולל פפ ועל קול אם התופעה נמשכת יש צורך בביופסיה רחמית שכיחות הסיבות השפירות . סרטן אינו שכיח אך הבדיקות שבצעתם מטרתם לשלול ממצא טרום סרטני או סרטני ולכן עקבו אחרי התשובות והיו בקשר עם הרופא סביר מאוד שהברור יסתיים ללא אבחנה מדאיגה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית