מוקסיפן

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

12/11/2006 | 17:30 | מאת: אסתר

שלום. בשל דלקת בחניכיים קבלתי מרשם ל-מוקסיפן. כאשר רכשתי אותו אמר לי הרוקח שאם אני לוקחת גלולות אז אני צריכה להשתמש באמצעי הגנה נוסף מלבדן כשאני תחת השפעת מוקסיפן.אקח את המוקסיפן חמישה ימים כפי שבקש הרופא, אך רציתי לדעת עד מתי לא אהייה מוגנת רק עם גלולות, ישר כשאפסיק עם המוקסיפן? אשמח לדעת, בתודה מראש, אסתר.

16/11/2006 | 11:26 | מאת:

אסתר שלום, לא ידוע לי שמוקסיפן מתנגש עם גלולות למניעת הריון. אני יודע על דוקסילין. ממליץ שתפני לרופא המטפל שלך.