רגישות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/11/2006 | 13:53 | מאת: אביבה

עשיתי כתרים בכל הפה ויש רגישות רבה ב4 שיניים קדמיות תחתונות עד כדי כך שלא ניתן לצחצח באיזור הזה , עושה שטיפות פה עם חומרים שונים בהמלצת הרופא ובנוסף ניקוי אבן בכל שלושה חודשים ובכל זאת לא נפתרה בעית הרגישות , היה נפיחות באיזור וכעת יש רק רגישות, וזה לא נרפא מזה כשנתיים , עושה שטיפות מיי מלח +קיסמים +אגב הורדתי את הכתרים וכעת עם כתרים זמניים , בהמלצת הרופא . השאלה היא מה ניתן לעשות עוד היות ובצילום לא מראה שיש בעיה בשן מסויימת באיזור , השיניים לאחר טיפולי שורש ואפילו חידוש טיפול שורש , למען האמת מיואשת מהטיפול וזאת בנוסף לרופא השיניים גם מטופלת בבית חולים רמבם .אשמח לקבל עצה מה לעשות . תודה מראש

16/11/2006 | 08:59 | מאת:

אביבה שלום, אם את מטופלת ברמב"ם- ממליץ שתבואי ליחידה לחניכיים לבדיקה. ליאת:04-8542983