צבע חניכיים כחול מעל כתר

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/11/2006 | 19:27 | מאת: גדעונה

מאז היותי ילדה בין השאר בגלל נטיית אכילת הממתקים שלי וגם- גנים גרועים משפחתית, חניכי היו מודלקות ובעייתיות. הבעיה היא שבקדמת שיני, בדיוק בין שן שנשברה לחצי בילדותית, והיו עניינים עם העצב, ובין שן שעשו לה כתר- החניכים באותו מקום ממש סגולות וזה לא יפה בכלל. זה בדיוק מתחת לשפתיים בשורת השיניים העליונה במרכז. אסטית המראה גרוע. מה ניתן לעשות כדי לשפרו והאם בכלל דבר כזה ניתן?

16/11/2006 | 08:45 | מאת:

גדעונה שלום, ישנם מספר סיבות לחניכיים סגולים מעל כתר. יתכן וזו דלקת כרונית או השתקפות של המתכת של הכתר או של השורש. יש צורך בבדיקה של מומחה לחניכיים.