מיואשת

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/10/2006 | 09:27 | מאת: סוזי

יש לי דלקת מעל לשן שעברה טיפול שורש טופלתי באנטיביוטיקה והדלקת עדיין ישנה היום אני קמה בבקר ומרגישה כאבים חדים כל פעם במקום אחר בחניכיים פעם למעלה ןפעם למטה בשן אחת יש נסיגת חניכיים כך זה ניראה יכול להיות שהדלקת התפשטה? לא טופלתי עוד המליצו לי להוריד את השן ולעשות שתל במקום המחירים בשמיים ואני מחפשת גם רופא שאוכל לשלם לו ולא שאצטרך לקחת משכנתא את תגובתכם?

16/11/2006 | 08:41 | מאת:

סוזי שלום, ממליץ לך לפנות למומחה לחניכיים לבדיקה וטיפול לפני שעוקרים שן. ניתן לפנות ליחידה לחניכיים ברמב"ם הטיפול שם עם מחירים יותר סבירים ממרפאות פרטיות. לפנות לליאת: 04-8542983