כאבי חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/09/2006 | 21:21 | מאת: דניאלה

יש לי פצע לבן כזה על חלק נרחב באזור הפנימי של השיניים מתחת ללשון כבר מעל לשבוע, זה גם כואב לי רצח ואני מרגישה שבא לי לעקור את השן הזאת משם, מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה? אני חייבת ללכת לרופא שיניים או שזה עובר לבד?

08/10/2006 | 23:04 | מאת:

דניאלה שלום, אם הפצע עדיין לא עבר אני ממליץ שתפני למומחה לרפואת הפה או לכירורג פה ולסת. אם הוא עבר- סביר להניח שהיה אפטה גדולה שכואבת עד שעוברת.

10/11/2006 | 19:04 | מאת: קרן

יש לי כמה שאלות בקשר לכאבי חנייכיים איומים אשמח אם צרו קשר טלפוני בהקדם האפשרי רצוי בשעות הבוקר תודה 0522996463 נעמה