בעיית חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

26/09/2006 | 14:38 | מאת: שירלי

מומחית לחניכים אבחנה אצלי בעיית איבוד עצם וקבבעה שניתוח של חלבונים לחניכיים יפתור את הבעייה. שניי אינן מתדנדות אך היא קבעה שיש ניידות מסוימת. האם הניתוח יפתור את הבעיה ומה הסכויים שלא תהיה לי יותר ניידות בשיניים?

08/10/2006 | 23:01 | מאת:

שירלי שלום, הניתוח במידה ועושים אותו באינדיקציות שלו, משפר יפה את הסיכויים של השן לשרוד ומחזיר את רוב התמיכה של השן חזרה. הניידות יכולה להשתפר כפועל יוצא מהניתוח ומהירידה בדלקת, אבל גם תלוי בגורמים נוספים.

16/10/2006 | 16:47 | מאת: אליעזר

ד"ר נכבד, האם יש יסוד לטענה שנטילת התוסף Q10 מגינה על החניכיים?