שאלה כללית

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/09/2006 | 13:01 | מאת: זורו

מעל השיניים בחיבור עם החניכיים הצבע הוא אדום יותר ומעליו יותר בהיר הבנתי שזו דלקת חניכיים למרות שאין לי דמומים בפה אבל רציתי לשאול אם יש משחת שיניים שבשימוש קבוע תפתור לי את הבעיה הזאת השתמשתי במרידול אבל היא צבעה לי את השיניים אני מחפש משהו טוב בלי תופעות לוואי כגון צביעת שיניים וכו... אתה יכול להמליץ לי על משהו? דרך אגב אני מצחצח 3 פעמים ביום עם קולגייט והיתה תקופה שהשתמשתי בשטיפת פה ולא היה שיפור משמעותי ככה שזה לא הכי אפקטיבי.........

27/09/2006 | 13:58 | מאת:

שלום, משחות ושטיפות לא יפתרו כנראה את הבעיה. ממליץ שתפנה לבדיקה ע"י מומחה לחניכיים. תוכל לפנות ליחידה לחניכיים בבית-חולים רמב"ם, לליאת 04-8542983