אוקסיפרש

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

09/08/2006 | 21:21 | מאת: שי

גם אני סבלתי במשך שנים מבעיות בחניכיים וגם לי המליצה השיננית על מי הפה של אוקסיפרש והבעיה נעלמה תוך 3 ימים בלבד!!!

30/08/2006 | 11:18 | מאת:

שי שלום, בעיות חניכיים נגרמות בעיקרן ע"י חיידקים שהורסים את התמיכה של השן. שטיפות הפה לסוגייהן אינן חודרות לכיסי החניכיים ואינן פותרות בעיות אלא במקרה הטוב מעבירות דלקות שטחיות קלות (ג'ינג'יביטיס). מומלץ להבדק ע"י רופא מומחה לחניכיים ולראות שהבעיות אכן פתורות. ככל שנבדקים מוקדם יותר יותר טוב.