פצע על הלשון

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

05/08/2006 | 07:28 | מאת: הדר

שלום ד"ר לפני שלושה ימים צמח לי פצע קצת אחרי קצה הלשון והוא נורא נורא מציק לי.אני כל הזמן נוגעת בו,נושכת אותו וגם לפעמים מוחצת אותו עם הציפורניים-למרות שזה נורא נורא כואב לי!(זה לא בריא נכון?) ניסיתי למצוא אותו במראה אבל אני לא מצאתי. בעבר היו לי פצעים (אפטות)אבל זה פעם ראשונה שיש לי פצע כזה וזה נורא כואב ומציק לי! מה זה?מה אפשר לעשות? תודה מראש על תשובתך!

30/08/2006 | 10:31 | מאת:

הדר שלום, לא נראה לי בעייתי למחוץ אותו והוא עובר כמו שהוא מגיע אחרי כמה ימים. במידה ולא עובר אחרי שבועיים ממליץ לפנות למומחה לרפואת הפה.