ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/08/2006 | 13:40 | מאת: עצובה

אני סובלת מריח רע מהפה, בעבר גם סבלתי מזה אך זה עבר וכעת שוב חזר לצערי. הנקודה היא שכעת איני חושבת שהדבר נובע מהחניכיים אלא מן הקיבה. יש לציין, שאני שומרת על הגיינת הפה אך יש לי טבעות(גשר) בשיניים , יתכן והדבר משפיע?

04/08/2006 | 12:16 | מאת:

שלום אל תהיי עצובה, אני עניתי על שאלה דומה כמה שאלות לפנייך- תסתכלי בתשובה שלי. ולגבי הטבעות והסמכים: כן בהחלט יכול להשפיע ולכן יש לצחצח טוב ולהשתמש בעזרים שונים לצחצוח בין הסמכים. מקוה שיעזור.