הלבנה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/07/2006 | 22:59 | מאת: אלי

שלום לפני כשנה וחצי השתמשתי בפסי ההלבנה של קרסט...התוצאות יצאו מעולות..אני מאוד מרוצה. השאלה שלי היא: על הקופסא כתוב שההלבנה הזאת אמורה להחזיק בין חצי שנה לשנה... כבר עברה בערך שנה וחצי ועדיין הלובן אותו לובן...האם זה אומר שהלובן של השיניים יחזיק לי יותר זמן?..אולי אפילו כל החיים? והאם זה משנה באיזה משחת שיניים אני מצחצח או שמשחה לא משנה את צבע השיניים?

31/07/2006 | 21:27 | מאת:

אלי שלום, הכי חשוב זה להפחית את השימוש בתה, קפה ועישון הגורמים לצביעת השיניים. ניתן גם להשתמש במשחות שיניים המלבינות היכולות לתרום מעט ללובן.