שלום

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

18/11/2003 | 17:17 | מאת:

שלום

21/11/2003 | 18:46 | מאת: אלעד

שלום, אני סובל תקופה לא קצרה מאדמומיות בחניכיים ודימומים . שטיפות מי פה ,חוט דנטלי,צחצוח מכיוון החניכיים כלפי מטה וכו" לא עזרו לי. 1.האם ישנה דרך אחרת לטיפול בבעיה ? 2.האם יכול להיות שדלקת זו שהתפתחה בכל הפה קשורה לכתר שעשו לי (תופעה זו התחילה לאחר הרכבת הכתר) ? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש אלעד.

25/11/2003 | 08:39 | מאת: דליה

קח שמן דם המכבים של עשבי קדם. מעולה לטיפול בדלקות חניכיים!

19/12/2003 | 02:55 | מאת: אורלי

לדעתי אם תסתפק במשחה, ואיני מכירה משחה זו, היא עשוייה להפיג לך את הכאב אך השאלה האם גם לרפא, והאם באותו זמן לא יחמיר המצב שכן מאחר שלא תחוש כאב גם לא תטפל בשן. במילה אחרת האם אין כאן טיפול סימפטומאטי ע"ח טיפול יסודי. לתשומת ליבך. אורלי.