כאבים שלא מוצאים להם סיבה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

03/06/2006 | 19:42 | מאת: חן

מזה חודשים רבים אני סובלת מכאבים בלסת שמאלית שנראים ככאבי שיניים , לא תמיד ממוקדים באותה שן . תחילת הכאבים , לאחר טיפול בשן שעשו לה חידוש טיפול שורש ומבנה וכתר והמשכם גם לאחר טיפולים אחרים בשיניים ליד . בדרך כלל התחושה היא של כאב שיניים בסביבת השיניים שטופלו , לעיתים התחושה היא גם באזור העליון של הלסת , מעל השיניים . הייתי כבר אצל מספר רופאי שיניים כולל מרפאות פה ולסת ומרפאות כאב , ולא נמצאה סיבה לכאבים . יחד עם זאת אני בכל זאת חושבת שיש קשר לשיניים או אולי לחניכיים . מומחה חניכיים לא ראה אותי . האם יש לכם רעיון כיצד לאתר את הבעיה ?

06/06/2006 | 22:17 | מאת:

חן שלום, אני ממליץ לך לפנות למומחה לרפואת הפה, תוכלי למצא את רשימת המומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים.