שאלה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

30/04/2006 | 12:01 | מאת: לימורבד

סיימתי סדרה של הקצאת שורשים המומחה שבדק אותי לאחר מכן טוען שחל שיפור אומנם אך עדיין ישנה בעיית חיידקים קלה בין השיניים (אני מצחצחת היטב ומשתמשת בקיסמים ולכן אין בעיה של שאריות מזון שנשארות בפה), השאלה היא כיצד מתמודדים עם החיידקים תודה לך

30/04/2006 | 21:15 | מאת:

שלום רב אי אפשר להעלים את החיידקים אבל החוכמה היא לנקות היטב את השיניים ע"י צחצוח נכון ולהשתמש בקסמים יום-יום. וכמובן ללכת לשיננית כל 3-4 חודשים. אם לא יהיו חיידקים מסביב לשיניים-לא תהיה דלקת למרות שיש לנו חיידקים כל הזמן בפה!!