נטילת אנטיביוטיקה כתוצאה מבעית חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

24/04/2006 | 23:46 | מאת: גל

שלום במשך השבת סבלתי מכאבים עזים בחניכיים באיזור האחורי ליד שני הבינה (שיוצאות עכשיו) ביום ראשון החלתתי ללכת לרופא שיניים בגלל הכאבים שהתגברו. הרופא לאחר הרדמה מקומית הרים לי את החניכיים במקום הכואב. הרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה מסוג אריתרו-טבע 500 מ"ג כל שש שעות. למחרת הכאבים פחתו מעט. מאז תחילת נטילת התרופה אני סובל מבחילות וכאבי בטן. רציתי לדעת האם ניתן להפסיק לקחת את האנטיביוטיקה? גם אם לא סיימתי ליטול את כל התרופות. תודה רבה ויום טוב גל

25/04/2006 | 21:44 | מאת:

גל שלום אריתרו ידועה כתרופה הגורמת לתופעות לוואי אלו וממליץ לקחת אותה ביחד עם האוכל. במידה ותופעות הלוואי לא ייפסקו ממליץ לפנות ולהתיעץ עם הרופא שלך ע"מ שיחליף לך את האנטיביוטיקה כך שתסיים את הטיפול.