רווח בשיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

16/01/2004 | 00:21 | מאת: שירלי

הרווח בין שני שיניים(שנוצר כנראה כשעשו לי כתר)מציק לי מאד ומידי פעם ישנו כאב שהוא כנראה תוצאה של מזון שחודר פנימה.רופא אחד טען כי אין צורך בסתימה או בטיפול שורש לעומת זאת רופא אחר טען כי יש צורך בסתימה או בטיפול שורש.יצוין כי באותה שן ישנה סתימה או טיפול שורש. שאלתי:האם לא ניתן למלא את המקום הרגיש,ברווח בין השיניים בסתימה לבנה? תודה .

20/01/2004 | 23:12 | מאת:

שירלי שלום, מזון שחודר בין שתי שיניים גורם לכאבים ולנזק שיכול להיות חמור מאוד. במידה ואחד השיניים מכוסה בכתר שמותאם היטב, ניתן לעשות סתימה בשן הצמודה לכתר ובכך למעשה לסגור את הרווח.